Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Azonnali fotós kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mullein
csendes tag
Hali!
Úgy döntöttem itt az idő, hogy húzzak a cpu-n (konfig az adatlapon) és bár sose tuningoltam még, viszont annál többet olvasgattam róla és ezek szerint próbáltam beállítani a bios-t. Így néz ki most: [link] [link] [link]
A cél 3.6 GHz lenne a ramok alap 800-on. A kérdésem, hogy miért rakja 10.5-es szorzóra, mikor látszik, hogy nem az van beállítva? Mindig akkor váltja 10.5-re mikor az spd-t állítom be, de ha viszarakom auto-ra utána is úgy marad. Plusz nem tudom a cpu-nak mennyi plusz feszt kéne adni ennyi tuningnál, ha valaki tudna és közelítő értéket adni nagy segítség lenne.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest