- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csurenzoo #40209 üzenetére
ugyanez volt nalam is, de pl usb mouse kikapcs nem segitett se semmi. a regi vgat mikor visszatettem megjavult. fu de utaltam erte rohadt szemet alaplap, honapokig szenvedtem vele. de most megkapta a magaet, mert belefolyt a vizhutes es megdoglott. mar jon helyette egy p45 ugyhogy tuning orrba szajba fckyeah.
remelem a tobbi cucc mukodik.... -
-
Alister71
nagyúr
válasz
csurenzoo #40209 üzenetére
Nekem az EP35-DS4-em egyik percről a másikra adta be a kulcsot. Ennyi volt, lejárt az ideje. Amúgy arra a konfigra a win8 annyira felesleges mint az alkohol mentes sör.
Próbáld 2x1 giga rammal, mert a 4x1 giga nem a legjobb. Javarészt az szól bele a tuningba. Valamelyik Kingmax behalt. -
törölt tag
válasz
csurenzoo #40204 üzenetére
nem hinnen hogy ez a baja. az az igazsag, hogy a p es x chipes giga lapokra sok ilyen panasz van, fsb bug neven terjedt el. nekem a vga kari csereje utan csinalta, mert nem tetszett neki. de ahogy olvastam ez random elojohet meg elmulhat magatol is.... bios frissitest megprobalhatod hatha segit, de nem valoszinu.
-
korn
aktív tag
válasz
csurenzoo #38256 üzenetére
Milyen lapod van? Ugyanilyen ramokkal nálam simán ment egy e8200 500-as fsb-vel 4000Mhz-en egy asrock p45de-ben. Már nem emlékszem hogy volt leosztva a ram. 450fsb felett kellett csak emelni az nb feszt, plusz valamelyik gtl ref feszt is csökkenteni kellett (cpu vagy nb).
Ja, most látom, hogy P35.
-
válasz
csurenzoo #38254 üzenetére
Lépésenként haladj. Visszavett szorzókkal elindulsz 425MHz-ről, és teszteled. 430, teszt, stb. Ahol bedől a Prime mondjuk, ott emelsz egy értéket (nem tudom fejből, a lapod milyen egységekben emeli az MCH feszt pl.), és teszt. Ha kevés, még egyet. A biztonságos határt legkönnyebben a lapod topicjában fellelhető tuningeredmények alapján tudod belőni.
-
válasz
csurenzoo #38252 üzenetére
DDR2 modulok drágák, a 775-ös pedig kifutó platform, és az elérhető teljesítménynövekedés nem lenne arányban a költségekkel. A RAM-okat próbáltad tesztelni? Lapnak mi a vége FSB-ben? Először visszavett RAM- ás CPU-szorzóval célszerű megkeresni a deszka végét, MCH-t, FSB Term-t (ha van) megfeszelve kicsit. Ha megvan a lap vége, többet fogunk tudni, mert akkor szinte biztos, hogy a RAM a ludas.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest