Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnK
aktív tag
Hát kipróbáltam végül. AIDA stress teszt alatt ment is primán, míg Crysis 3 alatt az első pálya betöltésekor kékhalál, így visszavettem annyit az FSB-n, hogy 3,1 Ghz körül legyen, remélem így stabil marad. Sajnos procija is válogatja, úgy tűnik az enyém ennyit bír de ez sem rossz annyira.
-
JohnK
aktív tag
Intel® Xeon® E5440 (12M Cache, 2.83 GHz, 1333 MHz FSB), de a steppinget gondolom csak programmal tudom megnézni majd otthon. E0 rémlik, C0 esetén max mennyi Mhz-et tudok összehozni? 3 Ghz-en extra stabil, de már 3,2 Ghz-en kékhalálozgat néha, persze lehet a beállításaim rosszak.
-
robikAhh
csendes tag
betesztelem az újrapasztázást még a jövő hét folyamán akkor.. sajna a ház elég zárt helyen van, ez tény. elöl van egy nagyobb venti, oldalt egy kicsi, viszont az első kb sosem forog. lehet külön be kellene kötni, még nem néztem utána, bár magától szokott beindulni. majd csinálok pár képet a házról, hűtésről
-
qdak
addikt
na ez nekem uj, anno azt fix alni szoktuk, na akkor mar van 2 lehetosegem is, ezt sehol nem irtak meg!
fogalmam sincs meddig lehet majd kiprobalgatom, 110 fole ne toljam ?
ssd t ram nak akartam, de abbol meg jott 8gb, bizti gyorsabban menne ha azon lenne a rendszer, mekkorat ajanlasz 7 hez min nak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Be quiet! Pure Rock procihűtő
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Xbox Ultimate előfizetések
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest