- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
NandorHUN #45537 üzenetére
Off: 40fok On:55 Kezdő:20% fordulat
Amíg a processzor el nem éri az 55 fokot, addig megy a minimumon 20%. Ha eléri, akkor indul be az automatikus vezérlés. Majd amikor már nincs terhelés, és hűl vissza a processzor, vele együtt csökken a fordulat, de nem a minimumra hanem az alaplap gyári vezérlésének megfelelően. Majd amikor eléri a 40-et, akkor kikapcsol a vezérlés, és visszaáll a beállított 20%-ra (Value:50). Utána kezdődik minden előröl.
Ez kb. azért jó, mert pl. internetezés vagy egyszerűbb alkalmazások alatt nem pörgeti feljebb a ventilátort. -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
NandorHUN #44949 üzenetére
A target temp azt a hőmérsékletet adja meg, amikor az alaplap a ventilátort magasabb fordulatra szabályozza (ez például lehet 50 fok), addig "silent" módban működik. A level értékkel pedig a maximális fordulatszámot állíthatod. Ez próbaképpen lehet először 6. Ha nem elég akkor emelhetsz rajta.
-
válasz
NandorHUN #37479 üzenetére
VCore-t már nem lenne egészséges tovább emelni tartós használatra, arról nem is beszélve, hogy már így sem hűvösek a magok. A 85 fokos érték milyen terhelés alatt értendő? VCore mellett a kiegészítő, CPU-hoz tartozó feszekkel kell megpróbálni játszani. Ezek köre az adott laptól függ.
-
siwok1
tag
válasz
NandorHUN #37444 üzenetére
http://www.youtube.com/watch?v=IIHKEdb8exk
Egy kis angolozas nem art...
-
NandorHUN
addikt
válasz
NandorHUN #37443 üzenetére
A bajom igazábol azzal van, hogy a BCLK-t, szorzót még könnyen be tudom állitani, a feszt azt már nem:
ASUS P8z77-m Pro-t használok és elég bonyolult a biosz:
CPU Voltage lehet Offsetmode/Manual
(nekem terhelés nélkül 16,Ghz el megy a proci, de ha manuallal felnyomom 1,4V akkor terhelés nélkül is ennyin fog menni? nem fog igy tönkremenni a proci?)
CPU PLL voltage - Auto -na ezt nem tudom mi :SS
VCCSA Voltage - sajna ezt se tudom :SSzoval ha csak annyi lenne, h 1 értéket kéne v 2-t változtatgatni, amit értek az okés lenne, de itt van +2 amirül azt se tudom h mi , illetve h kell e rajtuk állitani...
Megköszönném, ha valaki tudna ebben segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest