Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FlasH-BacK
senior tag
válasz
Pityke78 #31658 üzenetére
Szerintem jó az Orthos is, de én pl Prime95-öt használok sima 2magos c2d-khez. Egyesek az Intel burntest-re esküsznek.
Ez a 70 fokos procihoz vcore-állítás meg szerintem elég állatság, ha jó a hűtésed, simán lehet h annyi fesz kell hozzá, ami már károsítja a procidat!
Amúgy itt van egy kis lista, ki mit ért el a procival.
Én javaslatom:
-Vcore olyan 1.25-1.3 környéke (itt a leghatékonyabb szerintem a tuning, fölötte már kevés a hozam a +feszre).
-Memória szorzó: 2.0
-CPU szorzó 6
-CPU FSB minél nagyobbra (általában min. 350-420mhz-et bírnak ezek).
-Ha meg van a legmagasabb stabil fsb, akkor ahhoz hozzáállíthatod a CPU szorzót úgy, hogy a legnagyobb elérhető órajelet adja.
Persze mindent alaposan tesztelni, large FFT-s teszttel.Én azért szoktam így csinálni, mert a magas fsb hoz egy kis plusz teljesítményt, meg a memória is kicsit gyorsabb, ha 2.0-s a szorzója. Az alaplapod tuti viszi a 450 körüli fsb-t is, csak a proci a kérdéses, de elvileg 400-at azért tudnia kéne.
-
-
Ktm123
tag
válasz
Pityke78 #31644 üzenetére
Neked nem a legkisebb beállítható feszültséget kell nézned, ott van alatta hogy Normal cpu vcore: 1.23750V ezt kell alapul venned. Még szép hogy nem ment 1v-on.
Szerk: 3125mhz-hez véleményem szerint felesleges plusz feszt adnod, érdemes alapon (1.23750v) megpróbálni ha nem megy akkor adhatsz neki egy kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Xbox Series X|S
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest