Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
válasz
htpccsaba
üzenetére
Annyira nem.

Stress alatt 85-90 fölé ne menjen, az játék alatt max 75 lesz, az még belefér a prescottnál (haver 3-as prescottja 87 fokos game alatt...) Egyébként azt a 8-as ventit inkább rakd ugy, hogy kivigye a házból a meleget. Szívni semmiképp se szíja a bordát, egyrészt mert a zajszint triplázódik, másrészt 2-3 fokot nyernél vele max. -
subaruwrc
félisten
válasz
htpccsaba
üzenetére
jah egy csöppet félreértettelek
232mhz nél 1:1 es fsb/dram aránynál 464mhz en megy ugye a ram. szerintem visszaosztani nem tudsz szóval kisebb órajelen nem mehet a ramod.ha stabil akkor nem fog leégni.a lapod nem tud annyi feszt adni neki szerintem hogy megsüljön.
régebbi biosoknál a dram ratio talán egy voltage control menüpont alatt van.persze ha van ilyen.
Skizz
blackrulz rájöttem
-
Skizz
addikt
válasz
htpccsaba
üzenetére
1. cl az egy időzítés (CAS)
2. 900Mhz - ez a ram órajele ( nem a tiedé), subaruwrc kolléga asszem itt félreértett valamit, mert ddr ramokrol van szó, igy nehezen menne cl5-ön valós 900-at.
3. Ameddig stabil vagy.
4. EgyedfüggőEz átszámítva mit jelent?
Mire gondolsz? 900mhz lehet valós és effektive orajel is, utobbi inkább egy 1600-on teperő ddr3-nál elképzelhető, míg előbbi egy 450mhz-es ddr2 ram órajelére vall.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő