Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zolee0307
üzenetére
Nekem a fiu gépe kezdet el szinte pontosan így vacakolni alaplap és táp csere után kiderült hogy az egyik memória haldoklik ! Teszteken néha átment de a végén már fél óra múlva lekapcsolt a gép mióta kivettem az egyiket nincs fagyás most vadászok másik DDR II 800MHz-re
-
-
válasz
zolee0307
üzenetére
Tuningnál van, hogy bírja az energiakímélést a dolog, meg van, hogy nem. Nálad ezexerint nem szereti. Kapcsold ki ezeket és ne foglalkozz a hőmérséklettel, amíg tartósan 70 fok alatt marad. Mivel alapfeszen járatod, a világ vége meg egy nap az élettartama. Ha nincs C1, EIST és társai, akkor persze nincs stand by sem, de ezzel együtt kell élni ...
-
FFnF
csendes tag
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
zolee0307
üzenetére
A lap nForce 500 Chipsetes. Nézegettem az Everest tesztrészével is, de ott még rosszabb volt a helyzet. Miután visszavettem az FSB-t 217-re az Orthos 3 órát hibátlanul ment, viszont az Everest továbbra is hibát jelzett. Úgyhogy egyelőre valószínűleg jegelem a tuningot, +100-120 MHz-ért nem hiszem hogy érdemes...

-
Skynet258
veterán
válasz
zolee0307
üzenetére
Erre konkrét választ nem fogsz kapni, mert nincs két egyforma konfig, a procik is különböznek, hogy mi mennyit bír... Na meg te már tuningoltál, nem vagy kezdő, szal hess innen
Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja.
A másik dolog meg: mi a frásznak akarod mégjobban megtuningolni a quadot, tán valamelyik játéknak nem elég?
Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- EA Sports WRC '23
- Milyen videókártyát?
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

a terhelés egyenletes mert prime95 vagy IBT alatt is ugyanaz a helyzet
.

Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja.
Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent...