Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Süni 1985 F
senior tag
-
Gabrikovics
aktív tag
válasz
zolee0307 #39854 üzenetére
Nekem a fiu gépe kezdet el szinte pontosan így vacakolni alaplap és táp csere után kiderült hogy az egyik memória haldoklik ! Teszteken néha átment de a végén már fél óra múlva lekapcsolt a gép mióta kivettem az egyiket nincs fagyás most vadászok másik DDR II 800MHz-re
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
zolee0307 #38619 üzenetére
Tuningnál van, hogy bírja az energiakímélést a dolog, meg van, hogy nem. Nálad ezexerint nem szereti. Kapcsold ki ezeket és ne foglalkozz a hőmérséklettel, amíg tartósan 70 fok alatt marad. Mivel alapfeszen járatod, a világ vége meg egy nap az élettartama. Ha nincs C1, EIST és társai, akkor persze nincs stand by sem, de ezzel együtt kell élni ...
-
FFnF
csendes tag
-
Honey Bátyó
csendes tag
válasz
zolee0307 #825 üzenetére
A lap nForce 500 Chipsetes. Nézegettem az Everest tesztrészével is, de ott még rosszabb volt a helyzet. Miután visszavettem az FSB-t 217-re az Orthos 3 órát hibátlanul ment, viszont az Everest továbbra is hibát jelzett. Úgyhogy egyelőre valószínűleg jegelem a tuningot, +100-120 MHz-ért nem hiszem hogy érdemes...
-
Skynet258
veterán
válasz
zolee0307 #776 üzenetére
Erre konkrét választ nem fogsz kapni, mert nincs két egyforma konfig, a procik is különböznek, hogy mi mennyit bír... Na meg te már tuningoltál, nem vagy kezdő, szal hess innen
Sztem nézz be a quad topikba, mennyi fesszel hajtják a cumót, abból már le tudsz szűrni sok mindent. A memónak olyan 2.3V fölött már nem tanácsos adni, de hosszútávon legyen inkább max 2.2V. Ha azon nem viszi a 900-at cl4-ben, akkor magasabb feszen sem biztos, hogy fogja.
A másik dolog meg: mi a frásznak akarod mégjobban megtuningolni a quadot, tán valamelyik játéknak nem elég?Bár ha listára gyúrsz, vagy 3D Mark-ra akkor nem szóltam, olyankor semmi sem szent...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest