Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz
TomisSzeged #9752 üzenetére
"2*512 pariban hajtva mellé +1Gb külön az jó megoldás, vagy csere 2*1 párban-ra?"
bocs hogy belepofázok, de hátha segít.
én azt tapasztaltam hogy párba érdemes a memóriákat használni. "testvéreket" az 1-3 vagy a 2-4 slotba. az ilyen felemás megoldással nekem még egyszer se sikerült a dual channel...
és ha még tudsz egy kis pénzt kisajtolni akkor 2x2. -
d@minator
addikt
válasz
TomisSzeged #9752 üzenetére
Az általad vásárolni kívánt monitorban - többnyire a monitorokban - TN panel van ami a leggyengébb TFT technológia. A TV ebben mutat nagyobb előnyt a monitorhoz képest, hogy más TFT technológiát használ. (pl nagyobb betekintési szög)
Ahhoz a felbontáshoz többnyire elég egy 4870-es VGA. Mondom többnyire. Már 35k-ért is kapsz 512MB-st.A windowsos tuningot felejtsd el. Csináld azt amit a BIOS-ban leírtam. A memória freki emelkedni fog a húzással de azt vissza tudod venni. Nekem 1,42 volt az E2140 tápfesze azzal ment 3,36GHz-et. Az E2160 ugyanaz a proci más szorzóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest