- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- Mini-ITX
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #6694 üzenetére
Ezt nem vettem észre
(nem olvastam)
Értem,h mire célzol,jogos lehet,lapja válogatja.Nálam..Semmi gáz,teszi a dolgát,nem kell átmenet a takarékos(min)és a valós(max)Vid között.Alulfeszelésnél jött jól,meg amikor olyan tuningtáblázatot próbáltam kitölteni,aminél problémát jelentett egy -két megadott opcióhoz tartozó fesz BIOS-ból történő beállítása.(1-es opciók 1,1V-os prájmolása pl.hisz 1,225V-ös VID-nél egy IP 35-ben prájmolni 1,1V-on nem igazán lehet..(1,168V-ra drooppol)Ilyenkor lehet jó.
Amit inkább észrevettemézd párszáz MHz miatt nem nagyon tuningolok.(Nem mert ha nézed a vga-t(86GT)alapon is kihajtja a proci,wow-ozni a fiamnak meg nem kell nagyobb vga,státusszimbólumnak meg minek.)Ha a proci prime stabil pontját vagy a végét keresem,akkor meg kap feszt rendesen.Pl a 2180-as 1,76V-on ment 4GHz felett(léggel)a farkasom is léggel ment 1,705V-on 5GHz felett,s prájmoltam 1,565V-on.Na..Ilyenkor az az első,hogy utána megnézem,hogy alapon tudja-e hozni a régi szintet(1,168V-on 3,8GHz)és nem-e melegedik jobban esetleg(kéárosodott-e)Ilyenkor Biosból lépcsőzetesen veszem vissza a feszt,mert 1,7V-ról 1,225V-ra drasztikus é s nem szereti.(fagy)Ilyen volt eddig minden procim,kivéve a 6750-est,az alapon 3,4GHz s a vége is csak 3,744volt,mind1,h 1,4 vagy 1,6v-ot kapott.
Szóval nálam itt jön elő.Most egy 4300-sal harcolok,[link]
[link]egy majdnem alaplapban(msi neo 3-másodgép,s olcsó volt)több-kevesebb sikerrel..
Kíváncsi lennék,hogy mit menne az Abitomban,de az sajna 500Km-re van most tőlem..Hali
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Viccrovat
- Bestbuy játékok
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Gaming notebook topik
- Proxmox VE
- Házimozi haladó szinten
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest