- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bot1978
senior tag
válasz
ricsi99 #46148 üzenetére
Van az Intelnek programja, amivel kvázi "low level" lehet alulfeszelni a gyári CPU frekit, hogy hűvösebb legyen. Annak van értelme, odáig tudom követni, mivel ha stabil a CPU kevesebb fesszel is tovább bírja akksiról turbo frekin, meg egyébként is hosszabb élettartam, mert nem fűt annyira. Ez oké, de ehhez miért kell újraírni a BIOS-t?
Nem értem.
Újabban van valami gyári szívatás, amivel a notebook gyártó elérhetetlenné teszi az Inteles lehetőségeket? A CPU feszt nem lehet lefelé vinni csak BIOS herélés után? Ez komoly? Ide jutottunk?(#46149) zsolti_20
Olyan szinten alulméretezett az Asus gyári hűtő, hogy nem bírja a gyári Inteles turbo frekit? De kemény. És így odaba.cák a vevőnek? Nesze.
Jó lehet az ilyen gamer laptop.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest