Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nirvanus
aktív tag
válasz
enemy107
üzenetére
A mai kísérletbe közbeszólt egy orbitális fogfájás.
Így nemhogy próbálgatni, de még szinte magamról sem tudtam, hogy mik az alapértékeim.
A másik két modul beszerzése is csúszik egy napot -éppen ezért-, de nem is baj, mert addig megcsinálom a "svájcibicskát" (pendrive-ra xp aio/win7 aio/ubuntu/hirens/ubcd/ésatöbbi meg összes driver), amit már jóideje húzok-halasztok, de ígyis-úgyis kell. Délelőtt úgy keltem fel, hogy kékhalál volt a gépen - pedig csak a ram volt ajánlottra feszelve és az xmp profile2 volt beállítva, "b" cucclival, hogy az fsb 800, ram meg 1066 legyen 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 128B Fekete -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így nemhogy próbálgatni, de még szinte magamról sem tudtam, hogy mik az alapértékeim.
A másik két modul beszerzése is csúszik egy napot -éppen ezért-, de nem is baj, mert addig megcsinálom a "svájcibicskát" (pendrive-ra xp aio/win7 aio/ubuntu/hirens/ubcd/ésatöbbi meg összes driver), amit már jóideje húzok-halasztok, de ígyis-úgyis kell. Délelőtt úgy keltem fel, hogy kékhalál volt a gépen - pedig csak a ram volt ajánlottra feszelve és az xmp profile2 volt beállítva, "b" cucclival, hogy az fsb 800, ram meg 1066 legyen