- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Bocs,dolgoztam.Na:Ezek a procik6750már sajna nem olyan jól tuningolhatóak mint a régi széria.VID-jük 1,35V-körül van..
Viszont a droop és terhelés után..kapnak vagy 1,288-1,296-ot,s azon is atomstabilak 400-as FSB-n.(3,2GHz)Mivel most kevés az időm,s nagyon a kezdeteknél vagyunk,nem vágok abba bele,hogy fogyókúrára is foghatod a procidat ha félsz,s akkor,ugyan a vége nem nő(nálam is maradt a 3744MHz Orthos stabil ,de a VID-jén ..Én 3,2GHz-nél fentebb nem tudtam menni,ma simán megy 3400-et.
3,2GHz meg se kottyan ennek a procinak,ahoz még fesz se kell neki!!!Ha nálad nem ok,(vagy bárkinél)akkor vagy kva szerencsétlen s kifogott egy olyan procit amifull szar,vagyszar a deszka,vagy-s ez a valószínü-a rambeállítások,s finomhangolások viszik el az erdőbe.ISMERKEDNI KELL A LAPODDAL!Esetleg az MCH-ank adhatsz 1,33V-ot,de ez se kell.A ramokat nézd és az időzítésüket!!!Ott csúszhatsz el egy 6750-esprocinál 3,2GHz alatt.
Azért kértem a linket,hogy tudjam a VID-edet és azt hogy 100%-os terhelésnél mennyit drooppol a lapod!Ha lesz időd,csináld meg! -
tresh
veterán
elbírja a gyári hűtő is max kis venti szabályzás kell neki de nem hiszem
de 4k ért nem árt beszerezni egy új cpu hűtőt pl egy CM tx2 öt
qdak:én is azt teszem
bár lehet tolok rá egy cmos resit vagy nem tom,me még a kingmax ramokkal ment a dolog 3.2ghzen és azért ez a ram meg a kingmax között fényévek vannak de nem értem:S
Új hozzászólás Aktív témák
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest