- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Apollo_21 #38491 üzenetére
Szerinted amin véletlenül bejön a win azt az órajelet már le kéne hogy lehessen stabilizálni?
Jó is lenne ha így működne hogy amin beindul az már jó is.Nekem sem stabil 4GHz a tesztprogikban de mivel másban nincs gond nekem sikerült túltenni magam ezen a hatalmas lelki problémán és használom akkor is úgy. Igaz álmatlan éjszakáim vannak hogy 3 óra prime után mért indul újra a gép, de játék és bármi egyébben meg nem. Pedig a világon a legfontosabb a prime 95 futtatni 36 órán keresztül és arra elélvezni.
Részemről befejeztem ha értetlenek vagytok. Továbbra is ajánlom az általam linkelt topikot és nézd meg kinek menyit megy ez a cpu, ha tele van 4,5GHz-es darabokkal akkor megértem a felháborodásod de nem lesz.
Amúgy igen fasza az a hűtő kegyetlen brutális kinézete van
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest