- Megerősíti a platformfüggetlen sugárkövetéses tesztjét a 3DMark
- A Seenda ollós klaviatúrája a Microsoft Sculpt Ergonomic Keyboard nyomdokain jár
- Gamescom 2025: Itt a legújabb Gaming NUC
- Cicomától mentes Palit GeForce RTX 5060 a kevésbé tágas gépházak gazdáinak
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben hozza PC-s kézikonzoljait a Microsoft
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
válasz
Apollo_21 #38491 üzenetére
Szerinted amin véletlenül bejön a win azt az órajelet már le kéne hogy lehessen stabilizálni?
Jó is lenne ha így működne hogy amin beindul az már jó is.Nekem sem stabil 4GHz a tesztprogikban de mivel másban nincs gond nekem sikerült túltenni magam ezen a hatalmas lelki problémán és használom akkor is úgy. Igaz álmatlan éjszakáim vannak hogy 3 óra prime után mért indul újra a gép, de játék és bármi egyébben meg nem. Pedig a világon a legfontosabb a prime 95 futtatni 36 órán keresztül és arra elélvezni.
Részemről befejeztem ha értetlenek vagytok. Továbbra is ajánlom az általam linkelt topikot és nézd meg kinek menyit megy ez a cpu, ha tele van 4,5GHz-es darabokkal akkor megértem a felháborodásod de nem lesz.
Amúgy igen fasza az a hűtő kegyetlen brutális kinézete van
-
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest