Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lateralus
csendes tag
Hümm, az igen, jócskán meg van rángatva az a proci
. Nekem azt mondták léghűtéssel ne nagyon adjak neki max 1,5V-t (ezt nem tudom, hogy a bios-ra vagy a valós feszültségre értették), de inkább annyit se (egy hyper tx 2-m van), így nem csoda, hogy megfő a processzor. Egyébként te ezen használod folyamatosan vagy csak a teszt kedvéért húztad el idáig ?
Amúgy írtam az előző hsz-ben, hogy én 1,415V-ot adok neki bios-ból, ami valójában kb. 1,37-et jelent, szerinted még emelhetek rajta kockázat nélkül ?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Tőzsde és gazdaság
- Windows 11
- PlayStation 1 / 2
- BestBuy ruhás topik
- Megérkezett a hardverszállítmány
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- matrix2012 károsultjainak megbeszélő topikja
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Nekem azt mondták léghűtéssel ne nagyon adjak neki max 1,5V-t (ezt nem tudom, hogy a bios-ra vagy a valós feszültségre értették), de inkább annyit se (egy hyper tx 2-m van), így nem csoda, hogy megfő a processzor. Egyébként te ezen használod folyamatosan vagy csak a teszt kedvéért húztad el idáig ?