Hirdetés
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus
üzenetére
az E6750-nek nyugodtan mehet az 1,5V (ennyit adjon le CPU-Z szerint is terhelés alatt)
a CM HyperTX jó kis hűtő, nem fog befuccsolni ha ennyi fesszel fog menni alatta a proci.
úgyhogy hajrá-hajrá, menni kell annak jóval többet is
lipi67 - Grat a brutál procihoz, korrekt eredmény

mod : 1,738V 4060MHz ?????
és még nekem mondták hogy beteg vagyok, amikor a 6750-emet 1,712V-tal küdtem meg
-
Zé_Mester
őstag
válasz
Lateralus
üzenetére
Orthos-szal nem kell foglalkozni, mert van amikor hibátlan órajelre is hibát dob ki.
(ez Wolf procikra kiemelten igaz !!!!!)
ha tutira akarsz menni akkor Prime95 ( a legújabb a 25,6-os verzió)
ezen lefuttatod a SMALL FTTs tesztet, max 2-3 óra hiba nélkül már tuti stabil. (ez csak a procit terheli majd, a ramokat békén hagyja)
utána amikor ez megvan, akkor elindítassz egy WinRAR benchmarkot. ez a ramot fogja a föld alá döngölni, így meggyőződhetsz hogy azok se hibáznak.
kb 800-1000MB-ig hagyd futni, és ha simán végigfut, akkor megnyugodhatsz hogy stabil a cucc.az Orthos-t meg el kell felejteni
sok sikert 
-
lipi67
nagyúr
válasz
Lateralus
üzenetére
Én(bár nem szeretem)ORTHOS párti vagyok.S pont azért amiért utálom.Fűt rendesen.Viszont ha na 1-2 órát kibír,nyáron nem lesznek gondjaim.Tudom,mondhatnád,hogy 20perc után(vagy hamarabb)már úgy se melegedik jobban,ez is igaz,de fűti a ez egész cuccot belül,s a procitnak se mind1,hogy meddig bírja.
Ezt így nyár előtt jó kitapasztalni.Másrész viszont nem azt futtatom nap mint nap,így ha egy tuningot én stabilnak érzek,szégyen ide-szégyen oda,teszek rá.
Blend 9-es prioritással az ok.
Ujraindulás.Ha kifagy,vagy kékhalál (főleg kékhalál)at tuti feszhiány.Az ujraindulás....nem kimondottan.Azért az északi hídnak adj egy kis feszt,hátha..(vagy vegyél le belőle!!!,lehet,hogy az melegedik túl)
birozoli7800:Vannak ismerőseim u.ebben a cipőben!S még nem szállt el nekik vga,bár szerintem sem egészséges dolog.(Nálam pl,sokszor van,hogy direk én emelem ,de max 105-re)
Ha magamnak csinálnám ,én merném,de én hülye vok.Mást..mást lebeszélnék róla.-Amilyen szerencsétlen vok,tuti neki elszáll..
Új hozzászólás Aktív témák
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Mini PC
- ARC Raiders - Máris túl 4 millión
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- További aktív témák...
- i5 9600KF i7 9700K Beszámitok!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Xeon E-2146G / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

sok sikert