Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- PLC programozás
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- Bluetooth hangszórók
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Androidos fejegységek
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti05
őstag
válasz
darál0w
üzenetére
Alapfeszen szerettem volna valamit kihozni, de egyébként már 210Mhz-es HT-vel sem volt stabil, többször lefagyott a gép. Gondolom a ram nem bírta az iramot.
A cpu esetében csak azért óvatoskodom a feszemeléssel, mert nem az enyém, csak használom
És akármennyire elavult darab, elég borsós árat kérnek egy ilyenért.Ha minden jól megy, fél éven belül szeretnék venni pár dolgot, de addig gondoltam elketyeghetne a proci 2.6Ghz-en. Csak írdatlanul fűt a 4870, elég meleg van a gépben, és így is az egyik magja a procinak 80fokos, amire rá is kérdeztem, hogy ez miért lehet, de válasz sajnos nem jött.
Ha megemelem a memóriák feszültségét, a gyengébb típusúnál próbálkozhatok 3/4/4/8 helyett azokkal az értékekkel, amit a többi bír? (2.5/3/3/7)
Ezt amúgy vettem:
"HT frequency ratiot autorol vedd manuálsira. a max értéktől legalább 2vel alá.
cpu frequencyt emeled. és szépen visszaosztod a ramokat alaporajel alá."Ma már nem állok neki szórakázni vele, de ha már mindennel tisztában leszek, akkor de

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
És akármennyire elavult darab, elég borsós árat kérnek egy ilyenért.