Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
válasz
hadogabi1
üzenetére
Helló
A ram visszaosztás ott kezdődik hogy a 1066 ramokat vissza rakod 800mhz, hogy az legyen az órajelük , a másik nekem is volt msi alaplapom ,igaz p31 de apám az még a asrocknál is gagyibb
pl nekem túl nagyok voltak a cpu feszének a lépcsői ,nem lehetett kis mértékben emelni ,meg fúl fapados volt szóval egy kalappal ,remélem a p35 jobb ,
De nekem egy e4600 volt benne azt fel tudtam húzni 3.2ghz , aztán vettem egy q9400 az ment benne 3 hónapig semmi gond nem volt vele ,de 1mhz nem tudtam rajta húzni , meg még valami nekem az msi 4 giga ramot támogatott de mikor benne volt a q9400 meg a 4giga ram sokszor lefagyott bootolás közben
de mondom ha nem tuningolsz nem tud többet a GIGABYTE sem , ezek a lapok általános felhasználásra valók 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Formula-1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
pl nekem túl nagyok voltak a cpu feszének a lépcsői ,nem lehetett kis mértékben emelni ,meg fúl fapados volt szóval egy kalappal ,remélem a p35 jobb ,
de mondom ha nem tuningolsz nem tud többet a GIGABYTE sem , ezek a lapok általános felhasználásra valók