- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Home server / házi szerver építése
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eGPU tapasztalatok
- Tuning kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
azoli09
tag
válasz
darál0w #14438 üzenetére
Helló
Olyan jelenséggel állok szemben amilyet még nem tapasztaltam, szóval az lenne hogy, be kapcsoltam a lapomon a energia takarékóságot ,és így néz ki c1 c2 c3 c4 ezek vannak én c4 raktam ,de a gta4 pillanatok alatt betölt ami nem lenne baj csak olyan gyors a játék hogy valami brutális .A másik meg hogy,javult a vcore dropp ,eddig 1.36250 kellet a 4000mhz stabilan ,most elég a 1.35625v is, szóval javultam
de a gta4 hülyeségére nem találok magyarázatot . c2 nem csinálja csak c4 ,vajon miért
ja ez a droop dolgot úgy értem hogy, nem megy le a fesz 1.299 alá és így stabil marad blend alatt,de inkább 1.304 ugrál
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 2042
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- TV OKOSÍTÓ (smart stick) eszközzel kapcsolatos segítségkérés
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest