Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
peetmaster #12918 üzenetére
Vedd ki a memcsit rá kell legyen írva a működési feszültség asszem 1.8v-2.1v-ig de nem vagyok benne biztos . nem találtam most rólla semmit a corsair oldalán.
Egyébként te most csak memcsit akarsz tuningolni, vagy mit szeretnél. Egyébként igen tunin gnál ne gond ha minden normálon van , inkább mint auton mert általában minden lap túlfeszel tuningnál. annyi a bibi normál feszes tuningnál nem sokáig halad az ember.
Ha meg stabil a rendszer akkor nem kell semit átrakni normálról ha elég az épp aktuális freki(#12920) petya_1910
Hogy érted hogy nem lehet 0át írni én tudok de ugymond ezek a feszek fix lépésekben emlhetők , íjj ezt nem tudom elmagyarázni mert nem a szavak embere vagyok, hane a gyakorlatémivan a usb-s őrülettel??
nincs köze a tuninghoz
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Építő/felújító topik
- Androidos tablet topic
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Hálózati / IP kamera
- UHD filmek lejátszása
- Macska topik
- Steam Deck
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest