Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaze71
őstag
válasz
KAMELOT
üzenetére
Elolvastam a nap eseményeit.

Oké, így már vágom a dolgot. A franc sincs tisztába ezekkel az Inteles ASUS lapokkal. Azt hittem, hogy azért a 945-ös Chip már többet tud, de látom, hogy nem. Ezért szeretem az AMD-t. Sokkal egyértelműbb a dolog, ráadásul sokszor olcsóbban kapsz jobb teljesítményt. Egyébként nem gyengék az igényeid.

A 2 GB memória már többnyire elég, még Vista alatt is. Van 4 1 GB-os és 4 512 MB-os DDR2 800 MHz-es modulom. Egy ideig úgy használtam, hogy az egyik gépben 4 GB, a másikban 2 GB. Most eladó lesz egy gép, de már itt az utód, ezért mindben 2 GB van. Amit kimondottan figyeltem, hogy semmi hátrányom nincs a 2 GB miatt a 4 GB-hoz képest. Jóformán észre sem venni.
Az árakra rátérve, mindíg január vége és március eleje, valamint a nyári szűnidő alatt érdemes számtech cuccokat venni. Akkor a legolcsóbbak. Karácsonykor raktársöprés van, a szart is eladják aranyáron. Lásd a Tesco gazdaságos konfigot 85 ezerért. Játékra ajánlják Intel Atom 230 procival és barbone alaplappal, integrált VGA-val. Jó, ha a passziánsz nem akad rajta. Sok hülye meg megveszi, mert 19"-os monitorral árulják. Az más kérdés, hogy mire használható egy ilyen gép, de 70 ezer körül ki lehet hozni. Jó kis akció.

Sinya! Én úgymond vágom az ASUS deszkákat... kifelé...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Apple Watch SE 2gen 40mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)