Aktív témák
-
AMDpower/
senior tag
Akkor ha jólveszem ki a szavaidból, a proci teljesítette a tőle elvárt teljesítményt, ennek őszintén örülök, fsb-t sajnos en annyira nem is probáltam a 333-as ramok miatt, inkább a szorzoval jatszadoztam, de ha jolszamolom akkor elmeletben 11,5-es szorzon kell, hogy mennyen a rendszer, teljesitmeny beli különbséghez nemárt tényleg egy xp reinstall már csak a registry fájlok miatt sem.., nemi driver bug esetleg...
Az aláírásodhoz pedig grat, nemrossz kis konfig állt össze a végére!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Nos, sikeresen sikerült hazaérned?
Hogy muzsikál a cucc? -
AMDpower/
senior tag
-
AMDpower/
senior tag
A 3-as verzio nekem meg is felelne mivel elég kapós mostanában az athlonok családja..
Esetleg metudhatom milyen lapban lessz később? Mert hátha kitudom helyben próbálni olyan lapban is.., vagy legalább hasonlóban van éppenséggel most itthon 12db nf2 ultra lapom
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
Sorry a nagy szunet miatt, csak kicsit ellett szurva a hetvegem baratnom miatt, de itt vagyok!
A processzor alapfesze 1,5v!
1,8v mellett hibatlanul megy 2500Mhz-n, bar segbe is rugnam ha nem menne mikor 1,750-en bootol 2500-on, csak xp toltes kifagyott, hat igen asus lap!
Garanciat vallalok a 2500Mhz-re!
A Kecskemeten beluli osszefutas termeszetesen gondnelkul megoldhato! -
AMDpower/
senior tag
Gondolom ezsem olyan rossz.: Bővebben: link
1,675v mellett
De probalom meg, hutes szerencsere birja, csak tudnam hogy asus lapban miert nem lehet 200-as fsb fole menni, megszerencse, hogy a szorzoval lehet jatszadozni.. -
AMDpower/
senior tag
válasz
AMDpower/ #24 üzenetére
Hat elso szusszanatra, sajnos ebben a lapban nemigazan akar a ramom 333 felett menni dualban sajnos igy kenytelen vagyok szorzot emelni!
Bővebben: link
MOD.: alapfesz!
[Szerkesztve] -
AMDpower/
senior tag
nekem is akad itthon egy jiuhb 1,7+-os procim, megnezem mitbir sajnos csak egy asus a7n8x-em van, de hatha ebben is tud valamit..
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó RODE NT-USB Mini gyári dobozban, megkímélt állapotban!
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest