- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolopele
nagyúr
válasz
t72killer #73309 üzenetére
Nem lehet tudni. Ami ebben a történetben fura az az hogy előtte már kapott két Pfizer oltást, ami ugyanaz mint a Moderna, csak fele annyi hatóanyaggal. Szerintem már attól is rosszul kellett volna lennie, hiszen a Moderna után szinte azonnal annyi lett neki. Nekem is mellkasi nyomás volt amúgy két hétig az első Moderna után kb. egy hétre rá, ezért gyanús számomra ez az egész tünetegyüttes amikkel jó pár hónapja együtt élek, aztán ki tudja. Mindenesetre nem véletlen hogy jobban ráfeküdtek a vakcinák esetleges mellékhatásainak a kutatására, csak mondhatni már késő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest