- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FÜLhallgatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért fogadja el, mert booster után a magyar EESZT 3/3 Pfizer jelzést mutat legfrissebbnek, az osztrák app azt nem láthatja valójában első kettő orosz. Ha az orosz kódot akarod felvinni a Grüner Passhoz, nem fog menni. Ha csak az utolsó friss Pfizert, akkor igen és 3/3 jelzés miatt azt hiszik 3 Pfizer. Ezeket síelős topikokból szedtem, nekem nincs 100% saját tapasztalatom, mert nincs keleti szuris ismerősöm aki jár Ausztriába. Olyat is olvastam adott étteremtől függ, valahol kutyát nem érdekli helyi szinten milyen, ha mutatsz valami QR kódot és oltás igazolás félét mehetsz kajálni. De olyan is van gondosan megnézik és akkor hoppá.
Amúgy szerintem, ha örültetek, hogy politika döntéssel hoztak keleti szurit is, akkor ezeknél a döntéshozóknál reklamáljatok az utazás ígéret miatt, ne Ausztriát hülyézd akik kezdettől azt kommunikálták EMA engedély, aztán ezt lejjebb vitték WHO engedélyre. Na most az orosznak még ez sincs, ez miért Ausztria hibája?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged