-
PROHARDVER!
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balojazz
aktív tag
Akkor nézzük a te számaidat. Arányítsuk a 12 hónapot a 16-hoz, a 0-13-at a 0-18-hoz, és covidék harmadannyian vannak. A lényegen nem változtat, sokkal veszélyesebb autóval közlekedni. És igenis NAGYSÁGRENDEKKEL veszélyesebb fára mászni, biciklizni, görkorizni. Még mindig áll, hogy balesetbiztosítási díjban a covid a gyerekeknél ha 10 dollár lenne, akkor az autó 30, a bicikli meg mondjuk 500. Szóval ha kinyírtam vagy eltörtem a lábát azzal, hogy biciklizik, vagy azzal, hogy viszem autóval, akkor a suli és a covid sokkal kisebb kockázat. És te sem érted, mert nem az a fontos, hogy hány százalék kap el valamit, vagy ütközik, hanem hogy évente ezek a dolgok mindenképp megtörténnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest