- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
addikt
Tettem egy 10€-s próbautalást OTP-ről Wise-ra, de 7.234.- Ft-ot vont le rá, szóval ez nem lesz ingyen.
Árfolyam+ csomag aktív (300.000.- Ft-ig kedvezményes külföldi kártyás vásárlás, és elektronikus deviza utalás)
Persze a SEPA utalást leellenőrizhettem volna, h az OTP-s NET számlacsomagomban mennyibe kerül, de hogy nem ingyenes, az már tuti.Te milyen OTP-s csomagban vagy ahol a SEPA ingyenes?
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
Ez nekem hasznos infó
A középárfolyamos utalás során látod is előre az OTP-s app-ban, h mennyi lesz az árfolyam?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
cocka
veterán
Nincs is központi számlaszáma már régóta. Kapsz két 126-ossal kezdődő számlaszámot. Papíron az egyiket feltöltéskor használhatod és közleményt is kell hozzá írni, de ez a számlaszám mindenkinek egyedi, szóval nem tudom mi történik, ha nem írsz közleményt, valószínűleg akkor is megkapod az összeget. A másik meg az, amire mások utalhatnak neked, de mivel alapból szerintem szarik rá, honnan jön a pénz, a saját számládról is utalhatsz erre a "másoknak fenntartottra" és ott még közlemény se kell.
-
cocka
veterán
Ha van saját HUF-os számlaszámom, miért a központi gyűjtőszámlára kéri a HUF feltöltést?
Az már ezer éve nem központi gyűjtőszámla.
Két 126-os számlaszámot kapsz. Az egyik arra való, hogy te magad utalj be a saját Wise-odra, a másik meg arra, hogy más utaljon neked a Wise-odra.
-
UberMutant
őstag
A Random Capitalnál azt mondták, hogyha WISE-ot használok utaláshoz, akkor szükség van személyes adatpontosításra, személyes azonosításra. - így van
Akik már voltak bent náluk azoktól kérdezem, hogy mit kell bemutatni, megadni ilyenkor az ügyfélszolgálaton a személyes adatpontosítás során? - személyi esetleg lakcímkártya , amúgy nem fontos hozzájuk bemenni, közjegyző által készített ( akár elektronikus) másolat is jó , le van írva a GYIKban
A WISE-nál részemre vezetett devizaszámlák számait? - nem, az nem kell
Az általam megadott WISE-RC utalások a WISE központi gyűjtőszámlájáról mennek, nem? - nem, egyedi számlaszámod van forint euro dollár is.
a 4918as hsz hülyeség.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- lenovo yoga 7
- Új Windows 7, 8.1, 10, 11 telepítő pendrive-ok, pendrájvok és telepítőlemezek, DVD-k
- Windows 7 Home Premium, Pro, Ultimate és Windows 8, 8.1 Pro licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akciók!
- Noctua NH-U12S redux - 120mm (NH-U12S redux) Proci hűtő