Hirdetés
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Nem az utalgatás vagy a beérkező forrás háttere volt a gond, hanem ismételten azt kérték be dokumentummal igazolva, hogy a cég nevében én eljárjatok-e a bankszámla kezelésben, fel vagyok-e rá hatalmazva.
Azért ijesztő volt ma reggel arra az üzenetre ébredni, hogy van 7 napom ezt bizonyítani (ismételten) különben 7 napon túl mindent visszatérítenek és addig is zárolják a számlámat.
Miután elküldtem az általuk biztosított meghatalmazást aláírva, egy órán belül jelezték, hogy minden oké, levették a zárolást. Ennyi a pozitívum, hogy ezt vasárnap délelőtt.Na de mi történik akkor ha én egy két hetes nyaraláson vagyok digital detox szellemben és abban a tudatban, hogy másfél hónapja küldtem el mindent (másfél év után újra), úgyhogy biztosan nem keresnek meg újra valami igazolással. Közben eltelik a 7 nap és visszatérítenek mindent én meg futhatok a pénzem után?
Kemény dolgok ezek. Ilyen sosem fordul elő egy magyar banknál. És igen, ennyit nem ér az ingyenes számlavezetés és az olcsóbb pénzváltás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest