- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen házat vegyek?
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
HoTDoG
tag
Nem az utalgatás vagy a beérkező forrás háttere volt a gond, hanem ismételten azt kérték be dokumentummal igazolva, hogy a cég nevében én eljárjatok-e a bankszámla kezelésben, fel vagyok-e rá hatalmazva.
Azért ijesztő volt ma reggel arra az üzenetre ébredni, hogy van 7 napom ezt bizonyítani (ismételten) különben 7 napon túl mindent visszatérítenek és addig is zárolják a számlámat.
Miután elküldtem az általuk biztosított meghatalmazást aláírva, egy órán belül jelezték, hogy minden oké, levették a zárolást. Ennyi a pozitívum, hogy ezt vasárnap délelőtt.Na de mi történik akkor ha én egy két hetes nyaraláson vagyok digital detox szellemben és abban a tudatban, hogy másfél hónapja küldtem el mindent (másfél év után újra), úgyhogy biztosan nem keresnek meg újra valami igazolással. Közben eltelik a 7 nap és visszatérítenek mindent én meg futhatok a pénzem után?
Kemény dolgok ezek. Ilyen sosem fordul elő egy magyar banknál. És igen, ennyit nem ér az ingyenes számlavezetés és az olcsóbb pénzváltás sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Android szakmai topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest