Hirdetés
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vnorbi
aktív tag
Kipróbáltam, nekem működik az utalás OTPdirektből és a régi SmartBankból is az új TW számlaszámra. Tegnap nem néztem, lehet, hogy azóta frissítették a rendszerüket.
Ezt nem kifejezetten neked írom, hanem általánosságban, hátha érdekel valakit: portfolio.hu-s cikk néhány részlettel a fizetési rendszerünkhöz történő csatlakozásukról.
-
vnorbi
aktív tag
Akkor nem feltétlenül baj, hogy elakad, mert ha valamiért nem belföldinek gondolja, akkor most ez a jobb megoldás, mint külföldi forint átutalásnak azonosítsák, és menjen rá a horror díjszabás (az én csomagomnál egy ilyen minimum 2770 forintba kerül).
Viszont az alapján, amit írtok (és a TW is ír a helpben), az utalás az AFR-ben közlekedik, tehát mégis belföldinek kell lennie, úgyhogy szólni kellene az OTP-nek, hogy ismerje fel a számlaszámot minden rendszerével, és megfelelően kezelje.
-
cocka
veterán
De ha valójában külföldi, valahogy mégiscsak megoldják, hogy GIRO-n keresztül menjen és belföldinek látsszon.
Csak nekem itt felmerülnek olyan gondolatok, hogy ha van valahol egy számla, akkor annak technikailag akármilyen formátumú és típusú is lehet a számlaszáma?
Vagy pl. a Curve-nél is. Tehát létezik egy akármilyen bankkártya, amihez lényegében bármilyen számla rendelhető? Mert a hozzárendelt bnakkártyák révén mégiscsak több számlához férhetsz hozzá egy kártyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest