-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nutfile
aktív tag
válasz
Akasztott
üzenetére
akkor vagy én értettem félre, vagy nem volt egyértelmű, amit korábban írtál:
"buktam is 60.000 forintocskat.
a magnet banknal vagyok, de a kinai bank lopott meg ennyivel
(...)
nekem a bankom semmit se jelzett, o toluk kiment az utalasom.""a bankban meg csak annyit tudtak kibokni, hogy toluk elment a penz."
csak hogy minimálisan on is legyek: tudtommal utalásnál a bankszámlaszám a mérvadó, nem a név. ha nevet elírod, de létező számra utalsz, akkor szvsz bukta, ezért meglep, hogy visszajött pénzed (vagy a számlaszám is rossz volt?)
csak kíváncsiságból: ha visszakaptad a pénzed, akkor min buktál 60.000-et? két utalásnak nem lehet ekkora a költsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- AKCIÓ! Apple Watch Ultra 2 49mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest