Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Androidos tablet topic
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
üzenetére
sztem mar baromi unalmas a tobbieknek
fyi: usa-bol normal banki utalas kulfoldre vagy barmi mas devizavalto szolgaltatasra minden mas modon napokba telik, wise igert jobbat, nem kellett volna elhiggyem (revo-ra nem utaltam pont ezert, inkabb fizetem a raiff kartyadijat)
az arfolyammal hasonlitast csak te erolteted, a lenyeg hogy nekem nem elegge megbizhato
a bentlevore egyelore beallitottam egy limites megbizast, ha nem teljesul par napon belul akkor ezt is betudom tanulopenznek es atvaltom aktualis arfolyamon
az 1 ev az az rsu temara volt valasz, azert arra a hsz-re linkeltem, en nem kevertem ossze
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iiyama G-Master GB3271QSU 31.5 QHD IPS 165Hz 1ms 400nit Samsung panel G-Sync Vsync 1év Alza Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest