- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Végleg leszámol a Mac Próval az Apple
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Szombaton kaptam levelet, hogy azert nem teljesult, mert a wise keri a beutalas indokat. "
Mondjuk innen? én már akkor írtam, hogy lehet érdemes lenne őket megkérdezni....
"Lehet hogy felmegy me'g, de ha fel ev mulva"
a világpiaci folyamatokat nézve, nem gondolnám, hogy fél év kell... az euró pl pár forinttal van lejjebb mint az új csúcs 5-6. Dollár is lehet pár nap múlva helyre áll most volt kamat döntés azért változott, de az optimizmus elszállt esnek a tőzsdék, amerikai még ki sem nyitott... meglátjuk... összességében esés figyelhető meg." se a jelenertek megorzesehez,"
2018-ban utazás miatt vettem dollárt, ma forintban többet ér, mint amikor vettem majd 50% felett is volt már. tehát a dollár forintban pont nem olyan lényeges az infla... ha dollárban vásárolsz élsz az más tészta."A revo ugyan vonja a 0.5%-ot mert sokat valtok"
ha sokat választ és veszel prémiumot éves csomag még kedvezőbb is, akkor korlátlan váltást kapsz + még egy csomó más dolgot is mellé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Borderlands 4
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.