Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
-
PROHARDVER!
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
spider23
üzenetére
Ez attól függ mennyire szereti a Wise más nevű számlákról való utalást(tehát nem az előfizető utal magának másik számlájáról), illetve, hogy nem lesz előre megadva az összeg. Nekem korábban (~1 éve) volt olyan, hogy nem adtam meg összeget mennyivel akarom feltölteni, hanem csak ráutaltam. Az összeg megjött, de utána egy nő hívott idegesen az akkori transferwise magyar ügyfélszolgálatról, hogy nem jól csináltam és ne csináljak ilyet többet, mert előbb létre kell hozni a tranzakciót az appban és utána utalni, különben nekik kézzel kell azonosítani és jóváírni. Pedig saját OTP-s forint számláról utaltam saját transferwise számlára, kicsit furcsa is volt, hogy ezen problémáznak, ha más utalt volna, akkor megértem, de így.
Nemrég megcsináltam ugyanezt(azóta már ugye integrálódtak az MNB-be, ha jól tudom) és most azonnal megérkezett az összeg + nem is telefonáltak. Ha más számlákról tucatjával érkezne utalás, azon már szerintem problémáznának. Mostanában nem nézegettem a topikot, lehet azóta változtak a szabályok is.
Plusz még ha a Wise-al minden rendben is lenne, nagyban függ milyen fizetési szokásaik vannak. Ha mindenhol kártyával fizetnek/tudnak fizetni akkor oké és mondjuk ekkora összegnél ~50k/ hó még a kp felvétel is megoldható, de ha kicsit több az összeg, már feláras a felvétel + ugye ha nincs bankszámlájuk, akkor ők befizetni sem tudnak.
Legolcsóbb magyar fél-digitális bankok tudomásom szerint gránit és magnet bank, ha BP-en laknak elvileg ott van 1 bankfiókjuk, ott tudnak befizetni is rá vagy legalábbis volt rá lehetőség amikor nézelődtem a témában legutóbb.
Igen, nem éppen a legjobb/legpörgősebb topik erre. Próbáld meg itt megkérdezni, hátha több/jobb választ kapsz. [melyik bankszámlát topik]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SATA SSD 256GB // 512GB // Számal + Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest