Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-book olvasók
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox55
csendes tag
válasz
vargalex
üzenetére
Szia!
Ok, köszönöm szépen. A januári verzióval csinálod?
Egyébként a jelenlegi legfrisebb squashfs-factory verziót raktam fel és pillanatnyilag
működik minden, annyi szépséghibával, hogy amikor samba-n keresztül töltök fel az USB-s
winyóra pár száz Mbyte után lecsatolja a disk-et, a default mount paraméterrel is.
Ha rw,sync módon mount-olom, akkor elérem a 14e kbyte/s sebességet is, de ledob, a
letöltés OK, default módban 10e kbyte/s, a tiédnél 15e kbyte/s volt. Ott viszont
a legújabb (2.22.3-as ) transmission-t nem tudtam felrakni; a hibaüzenetre már nem
emlékszem, de a daemont-t -g /"config_dir" kapcsolóval futtatva kiírt egy hibaüzenetet,
amire rákerestem a google-ban, de a viszonylag friss case még nyitott állapotban
volt, ezért nem erőlködtem tovább, a régebbi transmission verzióval, ami a package-edben
volt nem próbáltam. A sebesség lassulást egyértelműen az kmod-usb-ohci modul okozta,
ekkor csak USB1.0 sebességgel működött a hard disk.Előre is köszi a build-et
.Üdv.:
fox55
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.