Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini-ITX
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
raycoon
tag
Sziasztok!
Elnézést, ha már volt róla szó, de nem találtam.
Eddig nem próbáltam ezzel a routerrel torrentezni, így nem tudom, hogy új jelenség, vagy ilyen volt mindig. Torrentezés előtt egyszer jelentkezett ugyan ez a probléma (kb 1-2 hónapja van meg a router). Ettől függetlenül eddig semmi baj nem volt vele, nem kellett újra indítanom.
A jelenség: torrent elindulása után a letöltés felkúszik, majd 10-15 mp múlva visszaesik nullára. A wifi nem szakad meg, viszont az internet nem elérhető. A routert - ugyanerről a gépről látom - wifin keresztül, az állapotára nem mond hibát, logba nem ír semmit. Más eszköz (wifin, kábelen) továbbra is látja a netet.
A notebook újra indítása, a wifi kapcsolat újraépítése nem segít. A router szolgáltatói kapcsolat újraépítése sem segít. Csak a router újrabootolása oldja meg a problémát.
Firmware version: 3.17.38 Build 140613 Rel.55867n
Hardware version: WR1043 v2 00000000 (dobozon V2.1 van)
Op.rendszer: Windows 8Van valakinek valami ötletet, hogy mi okozhatja, illetve mit lehet vele kezdeni? (Ha lehet, akkor elsőre nem akartam nem-gyári firmwaret rakni rá.)
Ha esetleg több infó kellene, akkor szóljatok!
Előre is köszönöm a segítséget!
rc
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!