-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
josipov
csendes tag
válasz
josipov #16661 üzenetére
+1: gondoltam belenézek hátha akad triviális púposkondi, erre észreveszem hogy a S/N matrica át van ragasztva, alatta az eredeti serial. Javított vackot kaptam, rendes boltban nem gagyi webshopban, teljes árért?
"Teee figyelj, ezek egy női kocsit sóztak ránk!"/Szerkesztettem volna az előző hsz-t de több próbálkozásra is azt mondta hogy not acceptable aztán lejárt az idő/
-
doberman
senior tag
válasz
josipov #6939 üzenetére
hmm, mindkét notin jelentkezik? egyszerre pingelve mindkét notiról egyszerre van ping késés?
(egyébként meg, ha van frissebb gyári fw akkor frissíteni kellene..) az a baj, hogy gyári fw esetén semmi eszköz nincs a kezedben, hogy megtudd mi lehet a gond - míg alternatív fw-nél van log file amiből ki lehetne hámozni valamit. igy csak legfeljebb frissítesz és ha jó lesz akkor örülsz, vagy visszaviszed a boltba és megpróbálod meggyőzni őket, hogy a router a hibás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Google Pixel topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Jövedelem
- Sword of the Sea teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3301
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest