-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
josipov
csendes tag
válasz
josipov #16661 üzenetére
+1: gondoltam belenézek hátha akad triviális púposkondi, erre észreveszem hogy a S/N matrica át van ragasztva, alatta az eredeti serial. Javított vackot kaptam, rendes boltban nem gagyi webshopban, teljes árért?
"Teee figyelj, ezek egy női kocsit sóztak ránk!"/Szerkesztettem volna az előző hsz-t de több próbálkozásra is azt mondta hogy not acceptable aztán lejárt az idő/
-
josipov
csendes tag
Szegény wdr3600-amnak 7 év után egyszer csak megállt a rádiója.
Azonkívül működik minden, kábelen tökéletes, belépve azt mondja hogy a wifi bekapcsolva és működik, csak épp jel nem jön belőle (se 2,4 se 5 GHz), illetve wifi visszajelző ledek is sötétek.
Az összes lehetséges soft és hard reset lehetőséget kipróbáltam, de az ilyen probléma úgy látom nem gyakori, az internet sem ad sok segítséget.
A router teljesen vanilla, eddig pisszenés nélkül működött.
Valaki találkozott már ilyennel? Lehet ez szoftveres probléma, vagy a hardver fáradt el? -
josipov
csendes tag
Sziasztok!
wdr3600-am van már egy éve, eddig default firmware-rel, most viszont lehet lecserélném WRT-re.
Azonban, a legtöbbekkel ellentétben én nem torrentklienst akarok rátenni, hanem USB hangkártyát szeretnék rákötni.
(nagyobb távolságról, több gépről is szeretnénk használni a hangfalat)
Találtam ilyet: OpenWRT USB Audio Support
A kérdéseim, mivel abszolút nulláról induló kezdő vagyok és egyelőre Gugli barátom sem tudott segíteni:
1, Ez működhet-e egyáltalán?
2, Ha igen, Vargalex-félével is működhet-e?
3, Ha igen, milyen fajta USB hangkártya szükséges hozzá, vagy ez generikus cucc és mindent meghajt (olcsó, párezres kategóriában gondolkozom)?
4, Tudom-e "hálózati hangkártyának" használni, azaz a gépemen van a zene+lejátszó és networkon megy az adat a hangkártyáig, vagy csak a routerre kötött wincseszterről tud a rátelepített lejátszóval dolgozni?Előre is köszi, ha tudtok segíteni
-
josipov
csendes tag
válasz
doberman #6938 üzenetére
Köszönöm a választ!
Ezt el is felejtettem beleírni. Már megnéztem az első napon, azóta is folyamatosan csekkolom.
Elég sok van hatókörön belül, de mind 1, 6 és 11 csatornákon megy, míg az enyém egyedüliként 7+3-on van.
5 GHz-es rajtam kívül nincs másik, de azon is akadozik.
Jelerőm -54 dBm mindkét frekvencián, a többi hálózat -84 és alatta. -
josipov
csendes tag
Sziasztok!
Decemberben vettem WDR3600-at, egyelőre egyszeri júzer használatra.
(egy szobában 2 notival és egy tepsifonnal)
Gyári fw (nem a legújabb, egyel előtti), későbbre terveztem csak Vargalex-félét, még nincs rá időm/szükségem.
2 hónapig hibátlanul üzemelt.
Egy hónapja azonban rendszeres, folyamatos magas ping "tüskék" (normál 14-20ms megemelkedik 30-80-ra, majd néha 20-30 másodpercekre 500 fölé), packetlossok és időnként teljes fagyások történnek, teljesen véletlenszerűen, használattól (net, meló, online játék, torrent) függetlenül.
Van amikor egy napig használható, van amikor 20percenként kéri a resetet.- router nélkül modemre kötve hibátlan a net
- mindegyik géppel csinálja, néha anélkül is
- minden délután friss start, napi kb 6-8 órát üzemel
- HP 5520 wifis nyomtatót (7000 Ft appstore-bakishasználok néha, az is csak akkor van bekapcsolva ha használom, de olvastam olyat hogy meg tudta hülyíteni egy router beállításait csak azzal hogy rákapcsolódott. (no pics, did it happen?)
Van-e ötletetek, program error, júzer error vagy dobom vissza gariba?
Köszönöm hogy elolvastad, ha válaszolsz azt pedig külön!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- World of Tanks - MMO
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest