- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
PistiSan #11566 üzenetére
A második felére ha lennel szives valaszolni. Én vagy mas nem fog hibajegyet nyitni helyetted.
A hsz-ed elso felére meg azt mondanám, a tplink-us az a TP-Link USA oldala... érdemes az EU-t nezni. Ugyanakkor halkan megjegyzem a maláj vagy szingapuri oldalon van WAN VLAN ID passthrou képes firmware is, sajna nem tudtam beloni DIGI-hez a ZTE router kivaltasara.
-
-
suste
veterán
válasz
PistiSan #11419 üzenetére
vargalex csinálta meg még a saját fw-jéhez, és én ezt raktam bele az enyémbe
valami egyébként van az alap openwrt-ben is, vagy legalábbis mintha láttam volna valamit valamelyik mappában (talán a failsafe környékén), de nem teszteltem, inkább beraktam vargalexétegyébként 5mp-re van beálllítva (vagyis ennél hosszabb nyomvatartásra), csak azért írok mindig 10-et, hogy ne az legyen a probléma, hogy csak 4,5mp-ig tartja valaki....
-
-
-
-
-
suste
veterán
válasz
PistiSan #10470 üzenetére
én úgy emlékszem a cifs-nek el kell még férnie, ha semmi mást nem telepítesz!
csinálj mentést, és próbáld ki hardreset után, hogy a cifs telepítéssel kezdessz
viszont a kmod-fs-cifs -et ne az openwrt-s repoból tedd fel, hanem az enyémből
ez a közvetlen link:
suste.besaba.com/Openwrt_Barrier_Breaker/Packages/kmod-fs-cifs_3.10.49-1_ar71xx.ipk -
-
trance89
őstag
válasz
PistiSan #10410 üzenetére
mivel a fájlrendszer squashfs így nem tudod törölni az előtelepített csomagokat, a 8081-es felületen (routerip:8081) tudsz csinálni pár kattintással extroot-ot csak egy akármilyen pendrive kell hozzá arra pedig annyi mindent telepítesz amennyit csak akarsz
http://suste.besaba.com/Openwrt_Barrier_Breaker/00--8MB_beepitett_funkciok.txt -
trance89
őstag
válasz
PistiSan #10388 üzenetére
egy próbát megér mindenképp, rakd fel a hivatalos BB buildet: [link]
vagy suste kolléga okosított verzióját: [link]
én személy szerint a gyári fw-t már nem ajánlom soha senkinek mert egyre gyakrabban jöttek elő mindenféle bugok, legtöbbször samba megosztás terén ami nálam az egyik legfontosabb, a BB pedig stabil mint a beton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Fold / 12/512GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Dell Alienware AW3225QF (31,6", OLED, 3840x2160, 240Hz, 1700R, FreeSync, G-SYNC) Új!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest