Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Aflamin
üzenetére
Tudod, már a kérdést sem igazán értettem! Ha esetleg pontosabban megfogalmaznád, hogy mi ennek az értelme, mit is szeretnél pontosan, akkor talán lenne konkrétabb válasz is! Mi értelme van egy-egy kliensen, vagy egy-egy porton a netet ki-be kapcsolgatni, ha egyébként a routerre kapcsolódó más klienseknek szüksége van arra? Meg egyébként is, a mai netcsomagok döntő többsége időben nincs korlátozva, tehát ennek értelme sem sok van, ha amúgy meg a routert nem áramtalanítod energiatakarékossági szempontból... Csak azért, hogy ne legyen net a gépeden amikor éppen nem kell?
Ez kb olyan, mintha akkor telepítenél Office-t amikor éppen el akarsz olvasni egy doc-ot, vagy egy Commander-t, amikor másolni akarsz, egyéb esetben meg letörölnéd, hogy ne foglalja a helyet a HDD-n!
-
-
suste
veterán
válasz
Aflamin
üzenetére
neked kell eldönteni, hogy szeretnéd-e állandóan ki/be kapcsolgatni a wifit
nálam például elég macerás lenne kivitelezni, mivel eltakarva 2m magasan van router
szoftveresen meg hülyén nézne ki, hogy valamelyik kábeles gépen kellene turkálni a routerben, hogy aztán használhassam a tabletet wifin -pont az egyszerűséget ölné meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de mivel irjak, hogy "Fixed some minor bugs and improved security" igy gondoltam a biztonsagbol sohasem eleg.(nincs iOS, nem is lesz ha rajtam mulik
)