- Projektor topic
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
mzolcsi #14869 üzenetére
Ha a router az első eszköz és így publikus IP-t kap, akkor mindenképpen az interface-ra érdemes állítani az IP cím forrását.
Majd megnézem a ddns scriptet, de nem ellenőrzi, hogy http 200-al tér-e vissza a checkip-ről? Batyamnál az 1043nd másodlagos eszköz, checkip-ről ellenőriz, de soha nem kapott még levelet... -
suste
veterán
válasz
mzolcsi #3035 üzenetére
én 1.1.5-öt használok és teljesen meg vagyok elégedve vele
az 1.1.7-ben a kernelen kívül csak finomítások történtek, pl a webkamera kezelés luciból
a TM, meg miniDLNA szolgáltatások bármikor felfrissíthetők a legújabbra (ha elfér, de ott az extroot ugye)
de én még a beépítettet használom mindegyikből, nagy megelégedéssel, hiszen ezekben sincsen nagy előrelépés
Új hozzászólás Aktív témák
- Mint az ÚJ - ÉRINTŐS Lenovo T14 gen5 (Ryzen 5 Pro 8540U) laptop 36 hó GARANCIÁVAL eladó!
- Eladó Brutál B550 Steel Legend alaplap dobozában
- !Akció! Klipsch R-120SW Sub / Mélynyomó
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő