- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Furcsán, de elstartolt a GeForce RTX 5050 Laptop GPU
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
mzolcsi #14869 üzenetére
Ha a router az első eszköz és így publikus IP-t kap, akkor mindenképpen az interface-ra érdemes állítani az IP cím forrását.
Majd megnézem a ddns scriptet, de nem ellenőrzi, hogy http 200-al tér-e vissza a checkip-ről? Batyamnál az 1043nd másodlagos eszköz, checkip-ről ellenőriz, de soha nem kapott még levelet... -
suste
veterán
válasz
mzolcsi #3035 üzenetére
én 1.1.5-öt használok és teljesen meg vagyok elégedve vele
az 1.1.7-ben a kernelen kívül csak finomítások történtek, pl a webkamera kezelés luciból
a TM, meg miniDLNA szolgáltatások bármikor felfrissíthetők a legújabbra (ha elfér, de ott az extroot ugye)
de én még a beépítettet használom mindegyikből, nagy megelégedéssel, hiszen ezekben sincsen nagy előrelépés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hálózati / IP kamera
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged