-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
donmackó
addikt
válasz
Pttypang #15569 üzenetére
Elvileg a 192.168.0.66-os címen fogja keresni tftp-n a wdr3600v1_tp_recovery.bin fájlt. Ezt kell megosztani egy tftp szerverrel. Ha megtalálod a packet-tet, akkor írj és leírom hogy kell feltenni.Most nézem hogy ez 1.3-as, azon nincs tftp csak ha pepe-féle u-boot van rajta.
-
válasz
Pttypang #15541 üzenetére
Közben megjött az ebayes usb-s verzió, így azzal futottam egy kört, leírás szerint haladtam, aztán errort írt bootolásnál a fw kitömörítésénél, aztán próbáltam áramtalanítást, de már soros kimeneten sincs semmilyen forgalom. Azt hiszem ezzel végleg kitégláztam.
(leírások, amiket használtam 1, 2)
Ha esetleg valaki érezné a dolgot. -
válasz
Pttypang #15539 üzenetére
Szia!
Az asztali gép soros kimenete 5V-os, még a router portja 3.3V. Ha megfelelő illesztés nélkül összekötöd, akkor komoly eséllyel véglegesen kiütöd a routert.
szerk.:
És noha ez nem ma volt, de esetleg kérdezz rá azokra akik korábban felajánlottak segítséget ilyenben, hogy aktuális-e még. [link], [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- A Sharkoon megtáltosodik a mechanikus klaviatúrák tekintetében?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged