Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Begurultam végleg, visszaraktam a gyári firm-et és visszament a dobozába. Valamelyik nap visszaviszem a boltba. Sajnos semmi pluszt nem nyújt a régi routeremhez képest, max kábelen lenne gyorsabb az egyik laptopon, de mivel laptop sosincs utp kábelre kötve, szóval erre az opcióra nincs szükségem.
Neked nagyon szépen köszönöm a segítséget, jó hogy ilyen segítőkész emberek is vannak a fórumon
-
Avicularia
veterán
válasz
vargalex
üzenetére
Nálam is finless 1.7 van gyári 720-as kernellel és egy TP-Link TL-WN823N wifi stick van beledugva, amit a te drivereddel hajtok. Szerintem ugyanaz a konfigunk.
Amit szeretnék, hogy az mk808b-n a fullhd filmek akadásmentesen menjenek amit tud a kütyü, mivel sd kártyáról simán lejátssza őket. Valamiért a wifi sebesség nagyon alacsony a stickkel illetva a nélkül még alacsonyabb. A wifi interferenciát kizárnám, mert laptopban a stick simán tud 10 mega felett.
Szóval dióhéjban ezt szeretném és ezek a problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest