-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
suste
veterán
válasz
bpmcwap #16842 üzenetére
A vendéghálózat simán működik, és tűzfalszabályokkal bármit beállíthatsz.
Ráadásul egy kisebb rendszert maga a router (ez vagy egy combosabb) is el tud látni HA nélkül is akár.
Hiszen van Crontab, és böngészőben közvetlen hívásokkal is vezérelhetőek egyes okos eszközök.Én pl Shelly reléket használok, és létrehoztam egy a routeren futó weboldalt, ahova olyan nyomógombot (vagy más vezérlő eszközt) rakok ki, amilyet akarok (így ráadásul akármilyen régi eszközről tudom vezérelni, nem csak az APP-ot támogatókról). Később majd időzített parancsokat is rakok a cron-ba, mert a Shelly saját APP-ja pl nem tud egyedi havi/évi parancsokat rögzíteni, csak hetieket. Ilyenkor jönne ugye a HA, de szerintem egy kisebb háztartásba felesleges egy külön szerver erre.....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged