Hirdetés
- Egér probléma
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali processzoros kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Androidos tablet topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
válasz
ReFleXx
üzenetére
így van, OpenWRT alapú és amihez nekem kell a router az rajta is van: Transmission, MiniDLNA. Felesleges dolgok nemigazán. Én nem is telepítettem rá extra csomagot és a meglévőket sem frissítettem. Szabad hely is van amennyi elvárható. Működnek ahogy kell.
kb 10p alatt bekonfigoltam és használható is volt a router.A Readme-ket feltétlen olvasd el ami érint mielőtt nekiálsz (winyó mount/automount/formázás/miniDLNA...)
(#16615) vzozo : ahogy fentebb is írtam, hagytam minden alapon, pár alapbeállítást eszközöltem csak. kb. 1500 videó van a 2TB-s Winyón (EXT4-re formázva). A TV 5Ghz-en csatlakozik a routerre. Max 1080p-s videókat szoktam nézni, 4K-t valószínűleg már nemigazán vinne vígan. 1080p-ig viszont pöc/röff.
De nem vagyok nagy letöltő az igaz, egyszerre max 10 torrentem ha van, és csak este működtetem amikor a ház alszik. Viszont DLNA-n keresztül a winyó az van pörgetve, a gyerkőcök is amikor nézek valami mesét az azon keresztül megy. Filmeket sorozatokat én is innen nézem.
(#16616) woodworm : igen, nálam semmi egyéb extra nem fut. Ez a fő prioritás: fixIPn egy Desktop, 2 laptop, egy porszívó, 3 telefon, 1 TV (csak ez utóbbi 5Ghz-en), ezek mellett Transmission és MiniDLNA. Slusz/passz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- 32GB DDR5 RAM-ok tesztelve, garanciával, számlával (a Te nevedre kiállítva)!
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- ELKELT!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kb 10p alatt bekonfigoltam és használható is volt a router.