Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
válasz
Nestor16 #14728 üzenetére
Hát egy a 404 egyre zavaróbb. EBay message küldés és opps... Cikk és mégegyszer opps... Harmadszorra jó. Alkalmanként így nem tud kapcsolódni a pillanat valamiért és nem az hogy magától megpróbálná... Régen nem volt ilyen gond és egyre zavaróbb akár netbank bejelentkezésnél akár hosszú üzenet küldésénél, főleg ahol az addigi írás elveszhet egy ilyen miatt, bár meg szokták jegyezni a böngészők.
Szóval erre ötlet? -
suste
veterán
válasz
Nestor16 #14728 üzenetére
A Sambát is el lehet érni kívülről?
Természetesen minden megoldható, de nem szokás. És én sem írtam ilyet!
LUCI elérés kintről:
tényleg kintről próbálod ugye?
mobilnettel esetleg
a nem biztonságos visszajelzésnél ugye felvetted a kivételek közé, tehát engedélyezted, ugye?DDNS
1: mindíg a külő ip-t adja
2: egy ddns nevet könnyebb megjegeyzni, mint számokat, (tehát fix ip-nél is jól jön)404
már hallottam ilyet mástól, de én nem tapasztaltam sosem
másik böngésző?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT5 Pro 2027.04.15.-ig Garis!
- szinte új Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm fekete titántok titán milánói szíj 1 év garancia
- újszerű Apple Watch Series 10 GPS 42mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest