Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
én is pont a gyerek miatt gondolkozok még ezen

A Cover.jpg az megvan, meg láttam a beállításokat, de pl van egy sorozat ugye amit egy könyvtárba dobálok be, ahhoz gondoltam egyedi kisképeket rakni. Winen van egy progi ami megcsinálja a képet az összes videóhoz. "videóneve.jpg", de a TV csak a Covert mutatja, ha az nincs akkor meg semmit. Ez logikus, mert a MiniDLNA-ban ott megvan adva, hogy miket keressen a folderhez, de azt nem lehet beállítani, hogy a videókhoz külön-külön töltsön be kisképet? Valami ilyesmiről regéltek itt a linken ha jól olvastam. -
Headless
őstag
Suste ez nem egy bonyolult, esetleg írj rám ha van időm és kedvem akkor talán megbeszéljük, magamnak olyat csináltam, hogy videó fájlokat keres és talál akkor átmásolja egy kijelölt helyre és az xbmc-ket utasítja médiatár frissítésre. De ez amit ti gondoltatok még egyszerűbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Eladó Samsung Galaxy S23 5G DS 8+128GB, fekete
- Gyors, vékony és könnyű Lenovo Thinkpad X1 Carbon gen 8 (10.gen Core I5 16Gb DDR4 512Gb SSD) laptop!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB + töltőfej
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest