-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
vargalex
üzenetére
Nem nagyon vágom ki kivel van ebben a témában, pár éve megvan ez a router, akkor tettem rá egy openwrt-t, most a sebességnövelés miatt meglepődtem, hogy nem bírja, utánaolvastam, és ezt dobta a google, feltettem, működött, de azért néztem frisset, és akkor szembesültem, hogy nem megy az újjal, eddig jutottam. Rápakolni rá tudom, ha behalna, éleszteni is megy, de különösebben nem merültem bele a dolgokba, csak egy sima routernek használom, nem nagyon nézegetem.
Amennyiben valaki tud viszonylag friss kiadású, gyors netet lehetővé tevő openwrt-ről, ne titkolja.
Esetleg ezt te próbáltad már? Egy kábelmodemből jön a cat6-os kábel, de arra bridge módot kértem, így ez a router kapja a publikus ip-t, tehát ez elvileg wan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux felhasználók OFF topikja
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Esetleg ezt te próbáltad már? Egy kábelmodemből jön a cat6-os kábel, de arra bridge módot kértem, így ez a router kapja a publikus ip-t, tehát ez elvileg wan lesz.