- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SONY LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Siker!
.
Egy Asus K70IJ laptoppal + speedtest-el, meg Xiaomi Mi5 teló + speedtest mértem a sebességet.(#14776) Nestor16 Úgy próbáltam, hogy vettem egy 10m.UTP kábelt, hogy a Wifi-t áttudjam helyezni másik helyiségekbe. A Wifi amúgy a ház középpontján van , megközelítőleg. Így jó jel van mindenhol!
De nem hozott javulást, akármelyik helyiségbe tettem át. Így kiderült, hogy nem a felállított helyén van olyan dolog, ami zavarná a Wifi jelet.
Először próbáltam még mindent Wifi-n működő dolgot kizárni.
Pl.: Vezeték nélküli egeremből még az elemet is kivettem, meg a Wireless-es kinti-benti hőmérőből is kivettem az elemeket, de nem ezek voltak a ludasak.(#14777) Headless Mbit/s sebességet mértem laptoppal Speedtest-el.
Mobilnál a Speedtest Mbps-t ír.Visszatettem a gyári Fw-t is, hogy kizárjam azt is, hogy esetleg a Vargalex-es Fw van-e meghibásodva.
De nem volt változás!A gyárival is ugyanúgy jóval kevesebbet sebességet mértem Wifi-n.
Ma megpróbáltam, hogy a 3600-ot Dual Band-reállítottam, meg automatára állítottam a csatorna választást 2,4GHz-en (eddig mindig kézibe volt), meg a Mode-t b/g-re állítottam, s jó lett a letöltési sebességem is Wifi-n!Megnéztem egy programmal, hogy most automatán melyik csatornát használja b/g Mode-ba.
Az 1-es csatornát használja!Pedig mikor b/g/n -re volt állítva a 3600-os, akkor az 1-es csatornát választva nem volt Wifi-m!
(Az AP-s router 8-as csatornán van.)
Most majd megpróbálok visszafelé menni, hogy mi hozhatta meg a javulást, mert egyszerre 3 dolgot állítottam át (Dual Band, Mode, Channel), aztán megy vissza a Vargalex Fw-je.
Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest