Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BIOS frissítés
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
TP-Link WR842ND - N300 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
xcds
őstag
válasz
Claude Leon #975 üzenetére
Köszi, közben a rooter gondok topikban is érdeklődtem és tényleg ez volt a gond.
Hát én nem értek az openwrt-hez, még netet sem tudtam vele csinálni.Igazából nekem csak arra kell, hogy legyen net minden gépen normális sebességgel, azt meg a gyárival is tudja.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
Az utóbbi pár napban vettem észre, hogy szétesve töltódnek be oldalak ill. be sem töltődnek. Fb-on pl képek hiányoznak. Ha közvetlen a modemet dugom a gépbe, akkor jó minden, tehát a rooter miatt van. Eddig nem csinált ilyet. Gyári firm van rajta, azon kívül, hogy újra kellett néha indítanom, nem volt vele bajom. mi lehet most kínja? Szoftveres vagy hardveres gond először is?
-
xcds
őstag
válasz
Mr.SonyBlade #545 üzenetére
A firmware frissítést jól tudod. Néha nekem is újra kell indítani. Mostanában, mintha több nyűgje lenne, legújabb firm van rajta.
Nekem most olyan gondom van, hogy win7-ben a hálózat állapot menüpontjában a sebesség eddig stabilan 300-on állt és csak akkor volt kevesebb, ha a ház másik felén voltam a laptoppal. Most meg a rooter mellett is sokszor leesik 150-re vagy az alá. Szóval fura.
-
xcds
őstag
A gépről is csak a win media playerrel, meg a total commanderben is látszik, de ha rákattintok, akkor is a win media playert nyitja meg ugyanúgy, mintha media server lenne elindítva. De úgymond a klasszikus módon nem látom gépről sem a megosztások között. A lejátszó kábellel kapcsolódik a routerre, de mivel a többi gépet látja, jó az ip cím gondolom.
-
xcds
őstag
Sziasztok!
A gyári firmmel hogy tudom elérni, hogy lássam szgépről vagy médialejátszóról a routerre dugott pendrive tartalmát? A router menüjében elindítottam a médiaszervert és megosztottam az egész partíciót. A router látja is a mappát, amiben egy mkv video van, de sem gépről sem medialejátszóról nem látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest