Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joemedve

csendes tag

Kedves Hozzáértők!

Ma vásároltam egy Archer V5 AC1200 V2 routert. A régi TP-Link 1043V1-et váltotta, mivel az 5 év után végleg leállt...

A következőkben kérném a segítségeteket.

Szeretném a helyi NAS-t távolról is elérni.
    A következőket eddig beállítottam.

1. A routertől a NAS fix IP címet kap. A router Address Reservation funkciónál kiosztva a 192.168.0.103
    A NASban beállítva a dinamikus IP. Így mindig a router által kiosztott címet kapja.

2. A router Forwarding menüben a DMZ beállítva a 192.168.0.103 NAS IP címére.

3. A NAS-ban beállítva a NoIP.com DynDNS. Látja is a külső Ip címet. 178.164.224.xxx
    A DynDNS-be belépve is ezt az IP címet látom is.

4. A Routerben beállítottam egy másik NoIP.com DynDNS címet. Ez majd a NAS távoli bekapcsolásához fog kelleni.
    Állandóan ezt írja ki: "DDNS not launching!" Ugyanakkor a DynDNS honlapján látom, hogy beazonosítja ugyanazt az IP címet mint a NAS.
    Miért nem kapcsolódik a router a NiIp-hez. Ha a NASban kikapcsolom a DNS-t akkor sem oldodik meg a probléma.

Mit állítsak be még, hogy távolról is elérjem a NAS-t?
    A böngészőbe írt NAS DynDNS címnél kiírja, hogy a webhely nem elérhető.

A régi routerrel ezt meg tudtam oldani, de mivel már nem működik, nem tudom megnézni a beállításokat. Már nem emlékszem pontosan, hogyan volt beállítva.

Kérem, hogy ne tippeket írjatok, hanem a konkrét beállításban segítsetek. Egyelőre maradok a gyári firmware-nél.

Előre is köszönöm a segítséget!

Üdv Joe

(A válaszokat csak holnap tudom megnézni.)

Új hozzászólás Aktív témák