-
PROHARDVER!
Tőzsde és gazdaság:
Hasznos információk az összefoglalóban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0k3r!
őstag
válasz
User_2 #14276 üzenetére
Nem csak chip költségre gondolok, amit NVDA tartással "hedgelsz". Én biztosra veszem, hogy a három felhőszolgáltató között komoly verseny volt, hogy legyen elég kapacitás és történtek túlfizetések máshol is. Biztos vagyok benne, hogy van olyan költség (pl.: bérek), ami ezáltal nem jön vissza. Ettől függetlenül én is szeretem/próbálom magam úgy pozícionálni, amit írsz, de nem lehet tökéletesen. Emlékszem, hogy a tech cégeknél 2022 a hatékonyság éve volt, ott is kiderült, hogy felesleges költések voltak és ki kellett elégíteni a részvényesek igényeit (pl.: Zuckerberg lecsavarta a Metaverse projektet)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest